Zbieramy zamówienia do poniedziałku do 20.00. Odbiór osobisty możliwy w czwartki w trzech piwniczkach.
Ten produkt jest dystrybuowany w postaci elektronicznej (plik do pobrania).
Złoto w płynie, czyli naturalny miód pszczeli pozyskany z pyłków i spadzi zbieranych przez pszczoły na terenie Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego.
Pyłek kwiatowy nazywany jest doskonałym pożywieniem natury! Zawiera on wszystkie witaminy, aminokwasy i minerały jakich potrzebuję ludzki organizm.
Waga: 68gWysokość: cmŚrednica: cmCzas palenia: około 3h
Waga: 320 gWysokość: 12,5 cmŚrednica: 5,5 cmCzas palenia: około 27h
Waga: 320gWysokość: 9 cmŚrednica: 7 cmCzas palenia: około 27h
Waga: 256 gWysokość: 10 cmŚrednica: 4-7cmCzas palenia: około 24h
Waga: 114 gWysokość: 7,5 cmŚrednica: 5 cmCzas palenia: około 8h
Waga: 68g Wysokość: 23cm Średnica: 2cm Czas palenia: około 3h
Miód z pyłkiem i propolisem to produkt o prozdrowotnym działaniu, ale także o dobrym smaku.
Ekologiczna mąka gryczana jasna pochodzi z gryki uprawianej metodami ekologicznymi na Lubelszczyźnie.
Ekologiczna mąka żytnia staropolska pochodzi z żyta uprawianego metodami ekologicznymi na Lubelszczyźnie.
Ekologiczna kasza gryczana niepalona wytwarzana jest z gryki uprawianej na Lubelszczyźnie.
Konfitura z czereśni to niezwykły smak lata zamknięty w słoiku. Idealna do naleśników, gofrów, a także jako dodatek do jogurtu naturalnego czy owsianki.
Przecier z czereśni to ciekawa propozycja dla cukierników i wielbicieli słodyczy. Idealny do naleśników, gofrów, a także jako dodatek do jogurtu naturalnego czy owsianki.
Sok wiśniowy to klasyka, którą uwielbiamy. Owoce wyciskamy niezwłocznie po zbiorze i poddajemy delikatnej pasteryzacji. Sok możemy rozcieńczyć wodą gazowaną i stworzyć doskonały napój gaszący pragnienie.
Konfitura z borówki amerykańskiej to lato zamknięte w słoiku. Robimy je z borówki zebranej w nadbużańskim jagodniku i niewielkiej ilości cukru. Idealna do naleśników, gofrów, drożdżówek..
Śliwki w occie to smak dawnych lat. Robimy je ze śliwek zebranych w nadbużańskich sadach w tradycyjnej, delikatnej zalewie octowej. Wybitnie podkreślają smak wędlin, dań pieczystych, pasztetów, ale także dojrzałych, twardych serów.
Powidła śliwkowe powstają w niewielkim gospodarstwie na terenie Podlasia Nadbużańskiego. Sekret ich doskonałego smaku tkwi w zdrowych, dojrzałych owocach, zbieranych ręcznie w przydomowym sadzie oraz długim, powolnym procesie smażenia.
Dynie z przeznaczeniem na pestkę uprawiane są na Lubelszczyźnie.
Konfitura z wiśni to klasyk każdej domowej spiżarni. Idealna do naleśników, gofrów, serów pleśniowych i pączków